Leveringsbeleid en retourbeleid

 

Verzendbeleid
Bij Dolcezza streven we altijd naar het behalen van de beste resultaten. Dit betekent dat u met alle plezier kunt genieten van onze hoogwaardige producten en deze nuttig kunt gebruiken. Heeft u een leuk product van ons gekocht? Wees dan niet bang om uw ervaring met ons te delen!

Om ervoor te zorgen dat onze partner eerlijke prijzen kan hanteren voor de producten, kiezen we ervoor om de producten direct vanuit de leverancier naar u toe te sturen. Dit bespaart aanzienlijk op opslag-, transport- en verpakkingskosten.

Doordat de producten rechtstreeks vanuit de leverancier verzonden worden, hanteren we deze termijnen:

Uiterlijk bestelmoment: 22:00 GMT Amsterdam Tijdzone
Verwerkingstijd (dagen): 1-3 (ma-vr)
Bezorgduur (dagen): 7-14 (ma-za)

Deze indicatie geldt zowel voor Nederland als België en in 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen deze levertijd geleverd.

Altijd GRATIS verzending

De leverancier neemt de verzendkosten van elke bestelling op zich. Alle producten worden 100% GRATIS bij u thuis afgeleverd, zonder minimale bestelhoeveelheid.

Volg uw bestelling

Een paar dagen na het plaatsen van uw bestelling bij Dolcezza, kunt u eenvoudig uw pakket volgen.

Geweigerde pakketten en niet-thuis situaties

Wanneer u het pakket weigert aan de deur of niet thuis bent tijdens alle bezorgmomenten, berekenen wij tot wel 50% herbevoorradingskosten van de aanschafprijs. Dit dekt alle logistieke- en retourkosten van het pakket.

Retourbeleid

Wij willen u graag informeren over ons retourbeleid. Bij Dolcezza heeft u de mogelijkheid om alle producten binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling te retourneren. Zo heeft u ruim de tijd om te bepalen of het product aan uw verwachtingen voldoet. De terugbetaling zal binnen 5 werkdagen na ontvangst van het retour pakket worden teruggestort.

Echter, om onze producten tegen zeer lage prijzen te kunnen aanbieden, zijn wij genoodzaakt de retourkosten bij de klant in rekening te brengen. Dit betekent dat als u een product wilt retourneren, de kosten hiervoor voor uw rekening komen.De kosten voor retourneren variëren gemiddeld tussen de €25 en €30 per product. We willen u erop wijzen dat onze producten vanuit onze fabriek in China en Australië worden verzonden en dat de retourkosten ook naar deze landen moeten worden betaald.

Wij hopen op uw begrip en staan altijd voor u klaar om u te helpen met vragen over uw bestelling of retourzending.

Met vriendelijke groet,

Team Dolcezza

Voor vragen:

Adres: De Nieuwe Erven 3, Cuijk, Noord Brabant, 5431NV, Nederland (Geen retour adres)
E-Mail: support@dolcezza-moda.nl
Contact: https://dolcezza-moda.nl/pages/contact

Openingstijden:
Maandag - Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag - Zondag 11:00 - 17:00